Vestigingen beheren

Gewijzigd op Mon, 04 Mar 2024 om 03:40 PM

Voeg alle vestigingen binnen de organisatie toe in TOOL2MATCH. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het aanmaken van een nieuwe vacature direct de juiste vestiging kan koppelen. De locatie van de functie is hierdoor voor de sollicitant direct duidelijk.

Vestigingen beheren

Stap 1. Open het tabblad "Algemene instellingen"

Ga naar de pagina "Settings"...

... je komt direct uit in het tabblad "Algemene instellingen".

Stap 2. Scroll naar het kader "Vestigingen beheren

Direct het eerste kader op deze pagina die je ziet is het kader "Vestigingen beheren".

Je ziet hier een overzicht van alle vestigingen die tot nu toe aan het systeem gekoppeld zijn.

Stap 3. Beheer de vestigingen

Je voegt een nieuwe locatie toe door op het blauwe plusje aan de rechterkant van het kader te klikken. Er opent zich een formulier waar je de gevraagde gegevens kan invullen. Sla de vestiging op door op het groene vinkje te klikken.

**LET OP: In verband met automatische doorplaatsingen naar Indeed is het invullen van de naam, postcode, plaats en land verplicht.

Om een bestaande vestiging aan te passen, klik je achter de naam van de vestiging op het blauwe pennetje. De gegevens voor deze vestiging worden nu weer aanpasbaar. Vergeet vervolgens niet om op het groene vinkje te klikken om de gegevens weer op te slaan.

Je verwijdert de vestiging door achter de naam van de vestiging op het rode kruisje te klikken. De vestiging verdwijnt uit het systeem en alle vacatures waar deze vestiging aan stond gekoppeld worden uiteraard ook ontkoppeld van deze vestiging.