Zoekfilter tonen bij vacatures

Gewijzigd op Tue, 25 Jul 2023 om 09:43 AM

Wanneer je veel vacatures online hebt staan, is het voor kandidaten handig als ze op een manier kunnen filteren op deze vacatures. Daarmee verkleinen ze het totaal aantal resultaten waardoor ze gerichter op zoek kunnen naar de juiste vacature. Waar je dit instelt binnen TOOL2MATCH, vind je terug in dit artikel.

Voeg het zoekfilter toe op je vacature-pagina

Stap 1. Open het tabblad "Algemene instellingen"

Ga naar de pagina "Jobsite beheer"...

... je komt direct uit in het tabblad "Algemene instellingen".

Stap 2. Scroll naar het kader "Algemene jobsite instellingen"

Scroll een stukje naar beneden naar het tweede kader op deze pagina "Algemene jobsite instellingen". In dit kader kan je het zoekfilter activeren.

Stap 3. Activeer het zoekfilter

Vink in dit kader de feature "Zoon zoekfilter bij vacatures?" aan.

Je ziet op dat moment in het scherm meerdere opties openklappen. Door deze opties aan/-uit te vinken, bepaal jij welke opties je in het filter wel of juist niet wil tonen. Je kan kiezen uit de volgende opties:

• Toon dienstverband (bijv. fulltime of parttime?)
  • Toon contractvorm (bijv. bepaalde tijd, onbepaalde tijd, stage of freelance?)
  • Toon vestigingsfilter (bijv. vestiging of locatie?)
  • Toon opleidingsniveau (bijv. MBO, HBO of WO?)
  • Toon functiecategorie (bijv. HR, ICT, Bouw of Sales?)
  • Toon vacaturecategorie*

* De vacaturecategorie is een volledig vrije variabele. Je kan zelf dus bepalen hoe je deze inricht. Meer hierover lees je in dit artikel.

Op het moment dat je de filtering voor "Vacature-categorie" activeert, heb je ook de mogelijkheid om een titel aan het filter te geven.

De tekst die je hier invult, wordt op de website in het filter ingevuld op het moment dat kandidaten hier nog niet op zoeken.

Vergeet niet om op de button "Opslaan" te klikken om alle instellingen op te slaan.