Omgeving meertalig inrichten

Gewijzigd op Mon, 24 Jul 2023 om 02:08 PM

Je kan TOOL2MATCH aan de website kant zowel in het Nederlands als in het Engels inrichten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je zowel Nederlandse als Engelse kandidaten uitnodigt om te solliciteren. Standaard is enkel het Nederlandse gedeelte geactiveerd. Wil je TOOL2MATCH ook in het Engels inrichten? Dat lees je in dit artikel.

Meertaligheid activeren in TOOL2MATCH

Stap 1. Open het tabblad "Algemene instellingen"

Ga naar de pagina "Jobsite beheer"...

... je komt direct uit in het tabblad "Algemene instellingen".

Stap 2. Scroll naar het kader "Algemene jobsite instellingen"

Scroll een stukje naar beneden naar het tweede kader op deze pagina "Algemene jobsite instellingen". In dit kader kan je meertaligheid voor je omgeving gaan activeren.

Stap 3. Activeer meertaligheid

Zet in dit kader een vinkje voor de functionaliteit "Gebruik meertaligheid"*. en klik op de button "Opslaan".

Vanaf dat moment zie je op verschillende plekken in TOOL2MATCH rechtsboven in de hoek van een kader een Nederlandse vlag terugkomen. Dit wil zeggen dat meertaligheid is geactiveerd. Hoe je vervolgens een vacature in het Engels inricht, lees je in dit artikel.

* Zie je niet de mogelijkheid om meertaligheid te activeren terug in je TOOl2MATCH omgeving? Neem dan contact met ons. Waarschijnlijk staat deze functionaliteit dan voor je gedeactiveerd.