Ik zie bepaalde instellingen niet. Hoe kan dit?

Gewijzigd op Mon, 24 Apr 2023 om 01:45 PM

Afhankelijk van de rechten die in TOOL2MATCH aan jouw account verbonden zijn, zijn niet alle functionaliteiten vanuit TOOL2MATCH voor jou zichtbaar en/of bewerkbaar. In dit artikel lees je welke rechten verbonden zijn aan de verschillende gebruikerstypes.

De verschillende rechtenniveaus

In TOOL2MATCH maken we onderscheid tussen de volgende vier rechtenniveaus:

• Beheerder(s): Beheerders kunnen de gehele TOOL2MATCH omgeving van de organisatie inrichten en beheren. Voor beheerders zijn dan ook alle functionaliteiten en alle procedures zichtbaar en bewerkbaar én ze kunnen bij de algemene instellingen van TOOL2MATCH om bijvoorbeeld mailsjablonen te wijzigen, collega's toe te voegen, afwijsredenen toe te voegen, etc.
  • Recruiter(s): Recruiters hebben de mogelijkheid alles binnen een bepaalde sollicitatieprocedure te beheren. Dit geldt enkel voor de vacatures waar ze aan gekoppeld zijn. Binnen een vacature kunnen ze dan bijvoorbeeld wijzigingen doen in de vacaturetekst, alle kandidaten inzien, kandidaten veranderen van procedure en kandidaten mailen.
  • Selectiecommissie: Een lid van de selectiecommissie kan alle kandidaten in een procedure inzien en deze beoordelen. Selectiecommissieleden kunnen geen aanpassingen maken in de TOOL2MATCH omgeving en ook geen kandidaten verplaatsen naar verschillende wervingsfases.
  • Stakeholder(s): Stakeholders ontvangen geen inloggegevens voor TOOL2MATCH en kunnen enkel profielen van kandidaten die met ze worden gedeeld inzien en beoordelen.

Daarnaast kunnen alle gebruikers los van elkaar rechten krijgen op de volgende drie pagina's:

• Inzien van de kandidatendatabase;
  • Beheren van de jobsite instellingen;
  • Bekijken van de rapporten pagina.

Indien je jezelf beperkt voelt in jouw rechtenniveau en/of handelingen niet volledig kan uitvoeren, mag je dit aangeven bij de beheerder van jouw TOOL2MATCH omgeving. Deze kan het rechtenniveau voor je aanpassen.