Wachtwoord vergeten?

Gewijzigd op Wed, 13 Dec 2023 om 02:00 PM

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar de inlogpagina van jouw TOOL2MATCH omgeving (deze is op de volgende manier opgebouwd: https://{domeinnaam}.tool2match.nl) en volg onderstaande stappen.

Je wachtwoord herstellen

Stap 1. Wachtwoord vergeten

Klik op de pagina waar je probeert in te loggen op "Wachtwoord vergeten?"

Stap 2. Geef je mailadres in

Vul het e-mailadres in waarmee je inlogt bij TOOL2MATCH  en klik op de groene button "Verstuur" .

Indien het account bij ons bekend is, wordt er een nieuw wachtwoord naar het ingevoerde mailadres verstuurd (deze mail kan bij je ongewenste mail binnenkomen).

Stap 3. Log in met het nieuwe wachtwoord

Ga naar je e-mail en open de e-mail die je vanuit TOOL2MATCH hebt ontvangen. Log in met de gegevens die je in de mail terugvindt.

Stap 4. Maak een nieuw wachtwoord aan

Maak na het inloggen direct een nieuw wachtwoord aan via je Profiel instellingen. Even vergeten waar dit moet? Lees dit artikel!