Foutmelding tijdens koppelen Office365 account

Gewijzigd op Wed, 02 Aug 2023 om 11:32 AM

Je kan TOOL2MATCH koppelen met Office365. Deze koppeling maakt het mogelijk om de mailcorrespondentie compleet te krijgen in TOOL2MATCH. Hoe je deze koppeling legt en de technische implicaties, lees je in dit artikel. Je kan tijdens de eerste keer dat Office365 gekoppeld wordt een foutmelding krijgen. Haak iemand van IT aan om dit voor je op te lossen. Wat je hiervoor moet doen, lees je in dit artikel. 


Foutmelding tijdens het koppelen van Office365

Tijdens de eerste keer dat er een koppeling wordt gemaakt, kan je tegen onderstaande foutmelding aanlopen. In dit geval moet vanuit een Beheerder van het Microsoft/Azure-account toestemming worden gegeven om een koppeling te leggen tussen Microsoft en TOOL2MATCH. Meestal is dit een collega van IT of moet het externe IT-bureau worden ingeschakeld.


Op het moment dat deze koppeling eenmalig is gelegd, lopen andere collega's tijdens het koppelen van hun account niet meer tegen deze foutmelding aan. 



 

Hoe dit op te lossen?

Het werkt het handigst als je de collega van IT en/of het externe IT-bureau (tijdelijk) toegang geeft tot het systeem. Deze persoon hoeft enkel de koppeling met het Office365 account te leggen, dus het is voldoende om deze als Gebruiker toe te voegen zonder verdere rechten (hoe je een collega toegang geeft tot TOOL2MATCH als Gebruiker, lees je in dit artikel). 


Deze collega/dit externe bureau kan vervolgens via dezelfde stappen een koppeling leggen tussen TOOL2MATCH en Office365. In dit geval logt hij/zij in met het Beheerdersaccount i.p.v. het persoonlijke account. Deze stappen staan uitgelegd in dit artikel.


Lukt het nog steeds niet om de koppeling te leggen? Neem contact met ons op. Dan kunnen we onderling uitzoeken waar het probleem zit en opzoek gaan naar de oplossing. 



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren