Afbeelding vacatureoverzicht bijsnijden

Gewijzigd op Mon, 24 Jul 2023 om 03:31 PM

Standaard staat in TOOL2MATCH ingesteld dat afbeeldingen die in het vacatureoverzicht worden getoond, worden bijgesneden. Dit wordt gedaan om de laadsnelheid van het vacatureoverzicht te verkorten en om in het overzicht dezelfde afmetingen aan te houden. Dit kan er echter in sommige gevallen wel voor zorgen dat de afbeeldingen wazig ogen. Mocht je deze instelling daarom willen uitzetten, dan vind je in dit artikel hoe je dat moet doen.

Afbeelding vacatureoverzicht bijsnijden activeren/deactiveren

Stap 1. Tabblad "Kleuren" openen

Ga naar de pagina "Jobsite beheer"...

... je komt direct uit in het tabblad "Algemene instellingen".

Stap 2. (De)Activeer de instelling "Afbeelding vacatureoverzicht bijsnijden"

In het kader "Kleur- en lettertype instellingen" kan je de functionaliteit "Afbeeldingen vacature-overzicht bijsnijden"(de)activeren door deze functionaliteit aan-/uit te vinken.

Vanaf het moment dat deze functionaliteit is aangevinkt, worden standaard de afbeeldingen in het vacatureoverzicht bijgesneden. Op het moment dat deze functionaliteit is uitgevinkt, worden de afbeeldingen niet meer bijgesneden.