Banner toevoegen aan je Single Jobsite

Gewijzigd op Wed, 02 Aug 2023 om 10:39 AM

Je hebt de mogelijkheid om in TOOL2MATCH een banner toe te voegen die bovenaan je pagina wordt getoond. Deze instelling is enkel beschikbaar op het moment dat je werkt met de Single Jobsite van TOOL2MATCH. Waar je dit inricht, lees je in dit artikel.

Een banner toevoegen aan je Single Jobsite

Stap 1. Open het tabblad "Kleuren"

Ga naar de pagina "Jobsite beheer"...

... en klik door naar het tabblad "Kleuren".

Stap 2. Voeg de banner toe

Ga naar de blauwe knop ‘Banner uploaden’ en upload de gewenste banner voor de jobsite.

De banner kan naar wens worden geüpload, maar dient aan de volgende eisen te voldoen:

• Breedte = 1140 pixels
  • Hoogte = tussen 100 en 400 pixels (200 pixels wordt aangeraden)

Stap 3. Controleren hoe het eruit ziet

Je kunt de banner bekijken op de jobsite als je via de blauwe menubalk naar het laatste tabblad ‘Bekijk jobsite’ gaat. De jobsite opent zich in een  nieuw tabblad in de internetbrowser.

**Tip: Je kunt de banner gemakkelijk verwijderen om een nieuwe/andere in te stellen door op de rode knop ‘Banner verwijderen’ te klikken.