Privacy Policy aanpassen

Gewijzigd op Tue, 01 Aug 2023 om 01:23 PM

Vanuit TOOL2MATCH wordt standaard een Privacy Policy opgeleverd. Dit is de Privacy Policy die kandidaten kunnen accepteren tijdens het solliciteren en/of wanneer ze inloggen in het kandidatenportaal. Indien gewenst, kan deze Privacy Policy worden aangepast. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

Waar moet je op letten als je de Privacy Policy aanpast?

Indien gewenst, heb je de mogelijkheid om de Privacy Policy aan te passen. Wel is het goed om jezelf te beseffen dat de Privacy Policy van TOOL2MATCH zo is opgesteld dat het precies matcht met hoe TOOL2MATCH met de gegevens van kandidaten omgaat. Denk hierbij aan het volgende:

• Welke persoonsgegevens verzamelen en verwerken we?
  • Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?
  • Hoe worden de persoonsgegevens beschermd?
  • Welke rechten heeft een kandidaat?

Op het moment dat je de Privacy Policy aanpast, moet je er dus goed op letten dat je rekening houdt met bovenstaande vragen ten aanzien van hoe TOOL2MATCH de gegevens van kandidaten verwerkt.

Hoe pas je de Privacy Policy aan?

Stap 1. Open het tabblad "Extra instellingen"

Ga naar de pagina "Settings"...

... en klik door naar het tabblad "Vacature instellingen".

Stap 2. Scroll naar het kader "Privacy Policy aanpassen"

Scroll een stuk naar beneden tot je het kader "Privacy Policy aanpassen" ziet. In dit kader kan je (logischerwijs) de privacy policy aanpassen.

Stap 3. Geef toestemming om de Privacy Policy aan te passen

Geef in eerste instantie akkoord op het aanpassen van de Privacy Policy. Vanaf dat moment is TOOL2MATCH niet meer verantwoordelijk voor de inhoud van de aangepaste Privacy Policy en eventuele privacy kwesties die daaruit voortvloeien.

Stap 4. Bewerk de Privacy Policy

Vanaf het moment dat je op "Akkoord" hebt geklikt, wordt het kader aanpasbaar. Je kan hier de volledige Privacy Policy naar wens aanpassen. Voor opmaak kan je gebruik maken van Markdown tekens. Vergeet tot slot niet om de wijzigingen op te slaan door op de button "Wijzigingen opslaan" te klikken.