Office365 activeren voor je TOOL2MATCH omgeving

Gewijzigd op Wed, 02 Aug 2023 om 10:33 AM

In TOOL2MATCH zit de mogelijkheid om een koppeling te leggen met Office365. Deze koppeling helpt erbij om de communicatie met een kandidaat compleet te maken. Meer hierover lees je in dit artikel. Voordat het voor Gebruikers mogelijk is om deze koppeling te leggen, moet vanuit de Settingspagina worden ingesteld dat deze koppeling überhaupt mag worden gelegd. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

Kader Office365 activeren voor alle Gebruikers van TOOL2MATCH

Stap 1. Open het tabblad "Extra instellingen"

Ga naar de pagina "Settings"...

... en klik door naar het tabblad "Extra instellingen".

Stap 2. Scroll naar het kader "Toegang externe recruitmentbureaus"

Scroll naar beneden op de pagina tot je het kader "Office365 integratie" ziet staan. In dit kader staat nog een korte uitleg over de functionaliteit en wat het betekent om deze feature te activeren.

Stap 3. Activeer het kader "Office365"

Klik op de button "Office365 activeren" om de feature te activeren voor alle Gebruikers. Op het moment dat je deze functionaliteit hier activeert, zien alle gebruikers een kader in hun profiel-instellingen waar ze de koppeling met hun eigen Office 365 account kunnen leggen.

**Let op: Op het moment dat je het kader hier hebt geactiveerd. Kan iedere Gebruiker afzonderlijk van elkaar de koppeling tussen hun Office-account en TOOL2MATCH leggen. Dit is een handeling die iedere Gebruiker afzonderlijk van elkaar moet maken en die niet centraal kan worden ingericht. Hoe een Gebruiker deze koppeling legt, lees je in dit artikel.