Welkomst tekst in kandidaatportaal aanpassen

Gewijzigd op Wed, 02 Aug 2023 om 10:39 AM

Kandidaten ontvangen inloggegevens voor een kandidaatportaal. Op die manier kunnen kandidaten altijd bij hun eigen gegevens en kunnen deze bewerken en/of verwijderen indien gewenst. In dit kandidaatportaal wordt ook een welkomst tekst getoond aan de kandidaten. Standaard wordt een tekst vanuit TOOL2MATCH getoond, maar deze kan worden aangepast. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.


Welkomst tekst in kandidaatportaal aanpassen


Stap 1. Open het tabblad "Overige"

Ga naar de pagina "Jobsite beheer"... 


... en klik door naar het tabblad "Overige".  



Stap 2. Scroll naar het kader "Kandidatenportaal beheren"

Scroll naar het tweede kader op de pagina "Kandidatenportaal beheren". Hier kan je een aanpassing doen in de titel van het portaal en de welkomst tekst.



Stap 3. Pas de titel van het portaal aan

Bovenin het kader heb je de mogelijkheid om de titel van het portaal aan te passen. Standaard staat hier de volgende tekst ingegeven "Welkom in het kandidatenportaal!"

 


Stap 4. Pas de welkomst tekst in het kandidatenportaal aan 

Iets daaronder heb je de mogelijkheid om de welkomst tekst in het kandidatenportaal aan te passen. Standaard is hier de volgende tekst ingevuld: 

"We vinden het vanuit TOOL2MATCH belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van alle gegevens die je met ons hebt gedeeld én dat je zelf beheer blijft houden over de gegevens die je met ons deelt. Je kan daarom in onderstaande kaders je gegevens aanpassen of verwijderen. 

Ook kan je je sollicitatie verwijderen of je gegevens volledig verwijderen uit de database. Weet wel dat we je dan helaas niet meer op de hoogte kunnen houden van de vacatures die bij ons spelen in de organisatie."


Je kan deze tekst volledig verwijderen en een nieuwe tekst toevoegen of je past wat kleine zaken aan. Het zijn natuurlijk kandidaten voor jullie organisatie, dus jij zal het beste weten hoe deze kandidaten afgesproken mogen worden. 



Stap 5. Sla de gegevens op 

Vergeet tot slot de gegevens niet op te slaan door op de button "Opslaan" te klikken. 






 



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren